Uutisia 

Uutislistaukseen

Ystävänpäivän lauluilta seurakuntakodilla

14.2.2020 21.20

Ystävänpäivän lauluilta keräsi tänään 14.2.2020 seurakuntakodin täpötäyteen iloisia laulajia. Tilaisuudessa suoritettiin myös ystävänpäivän arpajaisten voittoarvonta.

Illan teemana oli siis ystävyys eri muodoissaan. Turistikanttori Satu Ranta oli valmistellut illan ohjelman niin, että tilaisuudessa laulettiin kaikki Toivon veisukirjan laulut, joissa mainittiin sana "ystävä". 

Näitä lauluja riitti laulettaviksi lähes koko illan ajan ja välillä kuultiin osanottajien hilpeitä ja haikeitakin kertomuksia ja kaskuja ystäviin liittyen.

Seurakuntakoti oli koristeltu kauniisti Ystävänpäivän teemaan sopivin värein ja kukkasin ja itse kullekin laulajalle oli varattu pöytään illan teemaan sopivalla mietelauseella varustettu sydänkortti. 

Koristeluista sekä väliajan herkkutarjoilusta vastasi Sanna Mehto (vas.) yhdessä Kaisu Jaakkolan kanssa. 

Ystävänpäivän arpajaisten voittojen arvonta suoritettiin myös tilaisuudessa. Pääpalkinnon vei iloisena kotiin Jouko Nikula. Arvottavana oli myös kaksi muuta palkintoa, joista toisen voitti Pirjo Mattsson, mutta toinen palkinto jäi lunastamatta. 

Mikäli olet ostanut ko. arpoja ja sinulla on tämä lunastamaton voittonumero 32, ota yhteyttä seurakuntakotiin ja nouda palkintosi! 

Lauluillan lopuksi veisattiin myös virsikirjasta Ystävä-teeman virsiä ja kuultiin turistipappi Peter Kankkosen koskettava tarina liittyen Ystävä sä lapsien -virteen (virsikirjan nro 492) sekä tämän rukouksen syntyyn. 

- Teksti ja kuvat Satu Mäkitalo