Musiikkityö

Seurakunnan talvikanttori vastaa seurakunnan musiikkityön kokonaisuudesta.

Jumalanpalvelukset, konsertit ja lauluillat ovat seurakunnan toimintaa, johon myös vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan palvelemaan. Costa Blancalla Torreviejassa on useita vapaaehtoisia, jotka avustavat erilaisissa musiikkityön tehtävissä niin jumalanpalveluksissa kuin muissakin suomalaisten tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seurakunnan musiikkityöhön, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin.

Kirkkokuoro on sekakuoro, johon otetaan jatkuvasti uusia laulajia. Voit tulla mukaan, vaikka viipyisit Costa Blancalla lyhyemmänkin ajan: messujen musiikki valmistellaan aina tapahtuma kerrallaan. 

Costa Blancan suomalaisessa ev.lut. seurakunnassa vierailee myös muita kuoroja ja konsertoivia musiikkitaiteilijoita, jotka ovat sopineet esiintymisestä ja ohjelmistosta talvikanttorin kanssa.

Tänä talvikautena jatkaa myös suuren suosion aikaisemmin saanut "Lauluryhmä Laulamattomat". Tervetuloa mukaan, jos et mielestäsi osaa laulaa ollenkaan tai et ole koskaan uskaltanut yrittää. Tulemalla mukaan ei häviä mitään, mutta voi löytää iloa, onnistumisen kokemuksia, mielihyvää ja paljon uutta sisältöä elämään!

 

turistikanttori 

Marjo Danielsson

 

 

 

 

 

 

Kirkkokuoromme 06.12.2021