Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Calle Maldonado 2-1 , 03181 Torrevieja, Alicante

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Seurakuntakodilla toimii kahvila ma-to klo 10-14, siellä kokoontuvat kaikki harrastepiirit ja siellä pidetään kirkkokuoron harjoitukset sekä paljon muuta yhteistä toimintaa. Seurakuntakoti on Costa Blancan suomalaisten olohuone. Lämpimästi tervetuloa!

Seurakuntakodin tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksien ja perhejuhlien kuten merkkipäivien viettoon. Seurakunta voi järjestää em. tilaisuuksiin myös tarjoilun tarvittaessa. Keittiön puh. 683 318 256.

Kahvila
Vaativa pyörätuolireitti