Iglesia Inmaculada Concepción

Plaza de la Constitucion, s/n, 03181 Torrevieja (Alc)

Suomenkieliset messut pidetään tässä Torreviejan katolisessa pääkirkossa joka toinen lauantai klo 12.

Joitakin tilaisuuksia vuodessa järjestetään myös La Matan kirkossa; mm. Kauneimmat Joululaulut.

Esteetön kulku Esteetön kulku

Messu

Tervetuloa suomenkieliseen messuun katoliseen Inmaculada Concepción -pääkirkkoon (Calle Caballero de Rodas 29)! Messussa saarnaa turistipappimme Harri Kuhalampi ja musiikista vastaa turistikanttorimme Eini Perälä. Messussa esiintyy myös seurakunnan oma kirkkokuoro.

Konsertti

Tervetuloa Eini Annukka Perälän, Costa Blancan seurakunnan kirkkokuoron ja Skandinaavisen koulun lauluryhmän konserttiin! Luvassa on monipuolinen konserttiohjelma. Konserttiin on vapaa pääsy.

Messu

Pääsiäismessu

Tervetuloa pääsiäismessuun juhlalliseen Inmaculada-kirkkoon! Messussa saarnaa turistipappi Harri Kuhalampi ja musiikista vastaa turistikanttori Eini Perälä. Seurakunnan oma kirkkokuoro esiintyy myös.