Uutisia

• Iloinen ja tunnelmallinen lauluilta Torreviejassa

21.4.2018 12.42

Toiminta Costa Blancan suomalaisessa ev.lut. seurakunnassa jatkuu virallisen toimintakauden päätyttyä vielä vilkkaana ja kerää paljon osanottajia. Eilen illalla seurakuntakodille kerääntyi suuri joukko innostuneita ja lauluhaluisia sekä -taitoisia Jukka Hovilan ja Viljo Kaikkosen vetämään lauluiltaan.

• Talvikauden 2018 - 2019 turistityöntekijät on valittu

19.4.2018 22.32

Kirkon turistityötä tehdään Espanjassa, Portugalissa, Floridassa, Virossa, Turkissa, Kyproksella, Kreikassa ja Thaimaassa. Kirkon turistityö tarjoaa mm. jumalanpalveluksia, musiikkitilaisuuksia sekä erilaisissa elämänkriiseissä tukea tarvitseville. Työtä tehdään yhteistyössä paikallisten ulkosuomalaisten kanssa ja he ovatkin seurakuntatyön vankka perusta.

Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta toivottaa tulevan kauden 2018-2019 työntekijät Peter Kankkosen ja Satu Rannan lämpimästi tervetulleiksi.

• Turistipappimme Peter Kankkonen saatettiin kesälomalle

7.4.2018 19.50

Peter Kankkosen lähtökahvit juotiin tänään seurakuntakodissa. Seinät olivat leveällä ja katto korkealla, kun seurakuntalaiset halusivat suurella joukolla käydä kiittämässä turistipappia kuluneesta kaudesta ja toivottamassa hänelle hyvää kesälomaa.

• Peter Kankkosen läksiäiskahvit seurakuntakodissa lauantaina 7.4.2018 klo 14

3.4.2018 22.23

Koska turistipappi Peter Kankkonen ei voinut osallistua viime sunnuntaina kevätkauden päätöstilaisuuteen, tarjotaan hänelle läksiäiskahvit seurakuntakodissa lauantaina 7.4. klo 14.00

Lämpimästi tervetuloa!

• Pääsiäismessu muuttui hartaudeksi Torreviejassa

1.4.2018 20.54

Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta joutui viime tipassa muuttamaan pääsisäismessun juhlavaksi hartaustilaisuudeksi Torreviejassa tänään. Syynä olivat valitettavat sairaustapaukset.

• Lohjalaismusiikki päätti konserttisarjan Torreviejassa

18.3.2018 22.03

Kamariorkesteri Collegium Musicum Lohja päätti Costa Blancan ev.lut. seurakunnan kevätkauden konserttisarjan tänään Torreviejassa. Noin 150 musiikin ystävää sai kuulla runsaan tunnin annoksen korkeatasoista osaamista jousilla raamikkaan Harri Kerkon johdolla.

• Opiskelijat palasivat Suomeen

15.3.2018 19.13

Seurakunnassamme kuluvana talvikautena harjoittelemassa olleet sosionomi-opiskelijat Teija Kiviniemi ja Heli Poikolainen palasivat harjoittelujaksonsa päättyessä takaisin kotimaahan.

• Seurakuntamme taidepiirin kevätnäyttelyn avajaiset tänään

12.3.2018 19.38

Costa Blancan suomalaisen ev.lut. seurakunnan taidepiirin kevätnäyttely avattiin seurakuntakodissa tänään. Rovasti Peter Kankkonen luonnehti taiteilijoita poikkeuksellisiksi persooniksi, koska heillä on avauspuheen pitäjän mielestä kahdet silmäparit: toiset näkevät ulospäin ja toiset sisään.

• Yhteiskristillinen Naistenpäivä Torreviejassa

12.3.2018 19.27

Viime lauantaina 10.3. pääsimme viettämään kahdeksankymmenen naisen joukolla Yhteiskristillisen naistoimikunnan järjestämää Naistenpäivää ravintola Harrys Lounge & Kitchenissä. Päivän järjestäneeseen naistoimikuntaan kuuluu jäseniä Luterilaisesta seurakunnasta, Kotikirkosta ja Majakasta.

• Konsertti "Suomalainen rukous" keräsi kirkon täyteen kuulijoita Torreviejassa

1.3.2018 22.55

Normaali yleisömäärä eli runsaat 100 kirkkomusiikin ystävää tuli tänään kuulemaan savonlinnalaista osaamista Torreviejan katoliseen kirkkoon. Pääroolissa oli Savonlinna-kvartetti, jota täydensi suomalaisen ev.lut. seurakunnan kanttori Esa Pyöriä sävellyksillään ja lauluillaan.