Uutisia

• Syyskokous Costa Blancan suomalaisessa ev.lut. seurakunnassa

10.11.2018 17.37

Seurakunnan syyskokous kokosi runsaasti osanottajia tämänpäiväisen messun jälkeen. Seurakuntaneuvoston syyskokoukselle valmistelemat asiat hyväksyttiin asialistan mukaisesti ilahduttavan vilkkaan keskustelun saattelemina.

• Seurakuntakodilla laulettiin tunnelmasta toiseen

9.11.2018 21.39

Syksyn lauluilta kokosi väkeä seurakuntakodille tuvan täydeltä ja hyvinkin erilaisia toiveita esitettiin talven turistikanttori Satu Rannan säestettäviksi. Kaksi tuntia lauluja tunnelmasta toiseen antoi mukana olleille hyvän mielen kotiinviemisiksi ja synnytti toiveen lauluilloista kerran kuussa kevätkaudella.

• Syksyn ensimmäinen kuukausilounas vapaaehtoisvoimin

29.10.2018 19.07

Costa Blancan suomalaisen ev.lut. seurakunnan syyskauden ensimmäinen mutta perinteinen kuukausilounas nautittiin seurakuntakodissa sunnuntaina 28.10.2018.

• Juhlavuoden kirja valmistui

26.10.2018 09.58

Puolentoista vuoden kirjaprojekti tuli maaliin eilen aamulla Torreviejassa, kun malagalainen kuljetusfirma sekoilun jälkeen toimitti Costa Blancan suomalaisen ev.lut seurakunnan 30-vuotisjuhlakirjan seurakuntakotiin `vain` kaksi päivää luvatusta myöhässä.

Juhlakirjan Armoa auringossa toimittaja Voitto Korhonen ja painosta juuri tulleet kirjalaatikot

• Syksyn ensimmäinen suomenkielinen messu kokosi kirkon täyteen Torreviejassa

13.10.2018 19.08

Syksyn ensimmäinen suomenkielinen messu pidettiin keskustan katolisessa pääkirkossa Iglesia Inmaculada Concepciónissa tänään klo 13. Tilaisuus kokosi Costa Blancan suomalaisia taas kirkon täyteen aloittamaan uutta talvikautta.

Messun jälkeen olivat perinteiset kirkkokahvit tarjolla naapurikorttelin seurakuntakodissa Calle Maldonado 2:ssa.

• Seurakunnan juhlasyksy Torreviejassa

22.9.2018 13.54

Tärkeimpiä seurakunnan tapahtumia syksyllä ovat 30-vuotisjuhlat marraskuussa. Sen johdosta syksyllä ilmestyy Voitto Korhosen toimittama juhlakirja ARMOA AURINGOSSA, joka nyt syyskuun lopussa on menossa painoon 180-sivuisena.

• Turistikanttoreiden kapulanvaihtopäivä

5.9.2018 12.31

Eilen Helsingissä tapasivat tulevan kauden turistikanttori Satu Ranta, edellisen kauden turistikanttori Esa Pyöriä (kuvassa vasemmalla) ja toista kauttaan jatkava turistipappi Peter Kankkonen

• Iloinen ja tunnelmallinen lauluilta Torreviejassa

21.4.2018 12.42

Toiminta Costa Blancan suomalaisessa ev.lut. seurakunnassa jatkuu virallisen toimintakauden päätyttyä vielä vilkkaana ja kerää paljon osanottajia. Eilen illalla seurakuntakodille kerääntyi suuri joukko innostuneita ja lauluhaluisia sekä -taitoisia Jukka Hovilan ja Viljo Kaikkosen vetämään lauluiltaan.

• Talvikauden 2018 - 2019 turistityöntekijät on valittu

19.4.2018 22.32

Kirkon turistityötä tehdään Espanjassa, Portugalissa, Floridassa, Virossa, Turkissa, Kyproksella, Kreikassa ja Thaimaassa. Kirkon turistityö tarjoaa mm. jumalanpalveluksia, musiikkitilaisuuksia sekä erilaisissa elämänkriiseissä tukea tarvitseville. Työtä tehdään yhteistyössä paikallisten ulkosuomalaisten kanssa ja he ovatkin seurakuntatyön vankka perusta.

Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta toivottaa tulevan kauden 2018-2019 työntekijät Peter Kankkosen ja Satu Rannan lämpimästi tervetulleiksi.

• Turistipappimme Peter Kankkonen saatettiin kesälomalle

7.4.2018 19.50

Peter Kankkosen lähtökahvit juotiin tänään seurakuntakodissa. Seinät olivat leveällä ja katto korkealla, kun seurakuntalaiset halusivat suurella joukolla käydä kiittämässä turistipappia kuluneesta kaudesta ja toivottamassa hänelle hyvää kesälomaa.