Uutisia

Sosionomiharjoittelija Minna Juusela aloitti työnsä 11.1.2021

12.1.2021 12.37

Minna Juuselan harjoitteluaika CB:n suomalaisessa ev.lut.srk:ssa on 11.1.-19.2.2021. Vastaanotto seurakuntakodilla tiistaisin klo 11-14. Muinakin aikoina voi ottaa yhteyttä.

Esittely ja tehtävät

"Olen lasten ja nuorten erityisohjaaja sekä liikunnanohjaaja Minna Juusela. Työskentelen Suomessa alakouluikäisten parissa. Toimin Costa Blancan suomalaisessa seurakunnassa sosionomiharjoittelijana 11.1. - 19.2. välisenä aikana. Voit ottaa minuun yhteyttä erilaisissa sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Apu voi liittyä perhetyöhön, lasten ja nuorten tukemiseen tai tuettuun liikuntaan. Voit ottaa yhteyttä myös, jos tiedät jonkun, joka kaipaa tukea arjessa.

Vastaanottoaikani on seurakuntakodilla Calle Maldonado 2-1 tiistaisin klo 11-14, mutta minuun saa yhteyttä muinakin aikoina. Toivoisin kuulevani myös, minkälaista toimintaa toivotte seurakunnan järjestävän (koronan aikana ja sen jälkeen). Toiminta voi olla suunnattu lapsille, nuorille tai ikäihmisille. Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan! Ottakaa rohkeasti yhteyttä!"

Minna alkaa myös jatkossa toimimaan seurakunnan maanantaisen ulkoilukerhon yhtenä vetäjänä. Ensi maanantaina 18.1. on jo ensimmäinen kerta, kun hänen kanssaan pääsee ulkoilemaan. Lenkkiryhmä tapaa aallonmurtajan alukupäässä klo 12 ja aloittaa kävelylenkin venyttelyllä. Lämpimästi tervetuloa kaikki mukaan ulkoilemaan liikunnanohjaajan johdolla!

Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta toivottaa Minnan sydämellisesti tervetuleeksi Torreviejaan ja toivottaa hänelle antoisaa ja onnistunutta harjoitteluaikaa.

-Teksti: Minna Juusela ja Satu Mäkitalo

- Kuvat: Minna Juusela