Naistenkahvila

ti 19.3. klo 14.00 – 15.30
Valkoisella pohjalla olevassa mainoksessa on vaaleanpunaiset reunat ja reunojen ylä- ja alaosassa on vaaleanpunaisia  tulppaaneita.

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Tervetuloa Naistenkahvilaan kuuntelemaan mielenkiintoisia esitelmiä kiinnostavista aiheista ja keskustelemaan. Tämän tiistain aiheena on Kuoppia tiellä, mutkia matkassa - mutta matka jatkuu! Kirkon ovelta tuttu Lea Järvinen pohtii elämän kulkua.

Joka toinen tiistai kokoontuvassa Naistenkahvilassa on tarjolla mielenkiintoisia esitelmiä monenlaisista aiheista. Miehetkin ovat tervetulleita mukaan, mikäli aihe heitä kiinnostaa.

Jos haluat juoda kupin kahvia tai teetä ja nauttia kahvilan herkullisista antimista, tulethan paikalle hyvissä ajoin, sillä kahvila sulkeutuu klo 14.

• Nuorille Nuorille

Srk-neuvosto 2023-2025: puheenjohtaja