Miesten juttutupa

pe 15.3. klo 10.00 – 11.00
Kuvassa Suomen Joutsenen pienoismalli: purjevene ja sen valkoiset purjeet.

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Tervetuloa miesten juttutupaan, jossa keskustellaan monenlaisista kiinnostavista asioista. Vetäjänä on turistipappi Harri Kuhalampi. Tänään vieraanamme on Costa Blancan alueella kiinteistö- ja loma-asuntovälitystä harjoittavan Loma Espanjassa -nimisen yrityksen edustaja Maria Suvinen. Hän kertoo Espanjan asuntomarkkinoista sekä asunnonhankintaan, myyntiin ja vuokraukseen liittyvistä koukeroista. Vuokrausta käsitellään sekä vuokranantajan että vuokraajan näkökulmasta. Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet, niin miehet kuin naisetkin, kuuntelemaan ja kyselemään!

Miehille suunnattu keskustelupiiri, jonne naisetkin ovat tervetulleita. Tule rohkeasti mukaan!

• Nuorille Nuorille

Turistipappi
Huom! Papin puhelinnumeron eteen tarvitset Suomen maatunnuksen 358
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke klo 11-14 ja muulloin sopimuksen mukaan.