Espanjan keskustelupiiri

ma 6.11. klo 16.00 – 17.00

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Tervetuloa seurakuntakodille espanjan keskustelupiiriin, jota vetävät aviopari Maximina ja Esa Peltonen. Piirissä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista, osallistujia kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.

Seurakuntakodin espanjan keskustelupiirissä voit harjoitella espanjan kielen taitoasi leppoisissa merkeissä ja mikä parasta, se ei maksa mitään. Piiriläiset ovat tehneet myös tutustumiskäyntejä paikkakunnan kulttuurinähtävyyksiin.

Keskustelupiiriin kaivataan lisää osanottajia - tule rohkeasti mukaan! Ryhmän minimi on kuusi osanottajaa.

Jos olet arka kielitaidostasi, voit tulla aluksi vain kuuntelemaan ja osallistua keskusteluun pikkuhiljaa, kun rohkeus antaa myöten. Maximina on toiminut pitkään espanjanopettajana aikuisille, joten opetus ja keskustelut tapahtuvat ammattilaisen johdolla.

• Nuorille Nuorille

Srk-neuvosto 2023-2025: puheenjohtaja