Kauneimmat joululaulut

su 27.11. klo 17.00 – 18.00
Kauneimpien Joululaulujen logo

La Matan kirkko

Kauneimmat joululaulut La Matan kirkossa. Tänä jouluna tämä yhteislaulutilaisuus järjestetään jo 50. kerran.

Kauneimmat Joululaulut on osallistujamäärältään Suomen suurin vuotuinen musiikkitapahtuma. Myös Costa Blancalla seurakunta haluaa antaa täällä talvella asuville ja lomaileville suomalaisille mahdollisuuden laulaa tuttuja joululauluja yhdessä. Yhteislaulutapahtuma onkin vuosien varrella kasvanut koko kansaa kirkkoihin kokoavaksi suomalaiseksi jouluperinteeksi.

Kokemus yhdessä laulamisesta kirkossa vahvistaa myös kokemusta seurakunnasta yhteisönä, johon mahtuu ja jossa kukin saa osallistua äänellään ja tavallaan.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki

Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse 12.10.2022 alkaen 10.4.2023 saakka.