Arkiretriitti

ti 22.3. klo 16.30 – 17.45
Puinen kävelytie La Matan rannalla

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Arkiretriitissä vetäydytään arjen kiireistä Raamatun ja rukouksen äärelle. Retriitti sisältää 4 kokoontumista: 1.3., 8.3., 15.3. ja 22.3.2022. Osanottajat saavat neljän viikon aikana kullekin päivälle luettavaksi lyhyitä Raamatun tekstejä, joiden äärelle pysähdytään kukin kotonaan hiljaisessa paikassa.

Mitä sitten retriitti tarkoittaa? Yksinkertaisesti sanottuna se on vetäytymistä arjen kiireistä Raamatun ja rukouksen äärelle. Se on hiljentymistä ja rauhoittumista Jumalan kasvojen eteen ja lepäämistä siinä.

Ilmoittautumiset arkiretriittiin: Kristiina Abdallah kristiinaabdallah56@gmail.com tai +358 40 5463773. Hän vastaan myös mielellään kyselyihin ja antaa lisätietoa ryhmän sisällöstä ja toiminnasta.

Arkiretriittiläiset tapaavat seurakuntakodilla tiistaisin klo 16.30-17.45 1.3., 8.3., 15.3. ja 22.3.2022.

Ryhmän vetäjä, Kristiina Abdallah, on vapaaehtoinen, osa ryhmää, ei siis minkään kirkkokunnan työntekijä eikä myöskään koulutettu ohjaaja. Hän on kuitenkin osallistunut useisiin eripituisiin retriitteihin Suomessa ja kahteen arkiretriittiin Torreviejassa, ollut Suomessa asuessaan Hiljaisuuden ystävät ry:n jäsen sekä kirjoittanut artikkelin omista retriittikokemuksistaan Seppo Laakson toimittamaan Kohti itseäni suurempaa –kirjaan (Katharos 2006).

• Nuorille Nuorille