Kristittyjen ykseyden rukousviikon ekumeeninen jumalanpalvelus

su 24.1. kello 18.00 - su 24.1. kello 19.30
Ekumeenisen rukousviikon kansainvälinen juliste
Iglesia Inmaculada Concepción

Kristittyjen ykseyden rukousviikon ekumeeninen jumalanpalvelus, jossa mukana myös seurakuntamme pappi, kanttori sekä kirkkokuoromme lauluryhmä.

Kahdeksan päivää rukousta ykseyden puolesta vuosittain aina samaan aikaan, 18.-25. tammikuuta. Kristittyjen ykseyden ekumeeninen rukousviikko on kansainvälinen rukousliike, joka on laajasti tunnettu meillä ja muualla. Sen perinteet ovat pitkät, sillä sitä on vietetty jo yli sata vuotta.

Kaikkialla maailmassa rukoillaan krisittyjen ykseyden puolesta joka päivä. Yhteinen rukous kulminoituu erityisen näkyvästi kahdeksan päivän jaksoon. Samaan aikaan kaikkialla maailmassa rukoillaan yhteisten tekstien pohjalta. Kun rukoilemme, yhdistymme laajaan rukousketjuun maapallon ympäri.

Tilaisuuteen Torreviejan katoliseen pääkirkkoon ovat tervetulleita kaikki. Kirkossa tulee käyttää maskia ja noudattaa merkittyjä turvavälejä.

Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse toimintakaudella 6.10.2020 - 5.4.2021.

Turistipappi
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke klo 11-14 ja muulloinkin sopimuksen mukaan toimintakaudella 6.10.2020 - 5.4.2021