Ulkoilukerhon Rattoisa rantakävely

ma 18.1. kello 12.00 - ma 18.1. kello 13.00
Patsas Hombre del Mar Torreviejassa. Tämän patsaan luota lähtee ulkoilukerhon maanantaikävely 18.1.21
Lähtö aallonmurtajan alkupäästä Hombre del Maren luota.

Ulkoilukerho keskittyy alkuvuodesta kaupunkiin. Sosionomiharjoittelija, liikunnanohjaaja Minna Juusela vetää rauhallisia ranta- ja puistokävelyjä Torreviejan alueella tarpeellisia venyttelyjä unohtamatta.

Tervetuloa kaikki maanantaina puoliltapäivin aallonmurtajan alkuun, josta kävely lähtee. Lisätietoja voi kysyä Minna Juuselalta p.  +358 40 743 0730. Myös toiveita erilaisista toivotuista liikuntatapahtumista ja -muodoista voi esittää hänelle.

Sosionomiharjoittelija

Harjoitteluaika CB:n suomalaisessa ev.lut.srk:ssa 11.1.-19.2.2021. Vastaanotto seurakuntakodilla tiistaisin klo 11-14. Muinakin aikoina voi ottaa yhteyttä.

Esittely ja tehtävät

Olen lasten ja nuorten erityisohjaaja sekä liikunnanohjaaja Minna Juusela. Työskentelen Suomessa alakouluikäisten parissa. Toimin Costa Blancan suomalaisessa seurakunnassa sosionomiharjoittelijana 11.1. - 19.2. välisenä aikana. Voit ottaa minuun yhteyttä erilaisissa sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Apu voi liittyä perhetyöhön, lasten ja nuorten tukemiseen tai tuettuun liikuntaan. Voit ottaa yhteyttä myös, jos tiedät jonkun, joka kaipaa tukea arjessa.

Vastaanottoaikani on seurakuntakodilla Calle Maldonado 2-1 tiistaisin klo 11-14, mutta minuun saa yhteyttä muinakin aikoina. Toivoisin kuulevani myös, minkälaista toimintaa toivotte seurakunnan järjestävän (koronan aikana ja sen jälkeen). Toiminta voi olla suunnattu lapsille, nuorille tai ikäihmisille. Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan! Ottakaa rohkeasti yhteyttä!