Myyjäiset ja arpajaiset

ti 26.11. kello 11.00 - kello 13.00

Myyjäiset ja arpajaiset Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Käsityöpiirin valmistamia tuotteita ja seurakunnan vapaaehtoisten tekemiä suolaisia ja makeita leivonnaisia saatavana itselle tai lahjaksi ystäville. Arpajaisten pääpalkintona upea torkkupeitto!

Myyjäiset sekä niiden yhteydessä arpajaiset. Arvan hinta 1 euro. Arpalista on esillä seurakuntakodilla ja arvonta suoritetaan myyjäispäivänä klo 13.

Iglesia Inmaculada Concepción

Messu

Suomenkielinen messu Torreviejan katolisessa pääkirkossa. Virret tänään: Alkuvirsi 13: 1-3, Päivän virsi 318, Uhrivirsi 408: 1- Ehtoollisvirsi 229: 1-, Esirukouksen välilaulu 918, Ylistysvirsi 329: 1,5

Joululounas

Joululounas seurakuntakodilla - perinteisiä jouluherkkuja ja joulun tunnelmaa.