Taidepiiri

Taidepiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Taidepiirissä voi saada ohjausta pastelli-, akvarelli-, akryyli-, ja öljyväri-maalauksessa.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita: piiri sopii kaikentasoisille taiteilijoille. Osanottajat tuovat omat tarvikkeet mukanaan.

Virkistävää kahvia tai teetä hyvässä seurassa seurakunnan kahvilassa! Kahvila ei ole vielä täydessä toiminnassa, mutta tervetuloa piipahtamaan - pannu on kuumana ellei toisin ilmoiteta ja seurakunnan toimisto on auki.