Espanjan keskustelupiiri

ma 18.11. kello 16.00 - kello 17.00

Espanjan keskustelupiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Ryhmässä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista ja ryhmän jäseniä kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.

Keskustelupiiriin kaivataan lisää osanottajia - tervetuloa mukaan pitämään yllä Espanjan kielitaitoa ilmaiseksi! Ryhmän minimi on kuusi osanottajaa.

Jos olet arka kielitaidostasi, voit tulla aluksi vain kuuntelemaan ja osallistua keskusteluun pikkuhiljaa, kun rohkeus antaa myöten. Maximina on toiminut pitkään espanjanopettajana aikuisille, joten opetus ja keskustelut tapahtuvat ammattilaisen johdolla.

Iglesia Inmaculada Concepción

Messu

Suomenkielinen messu Torreviejan katolisessa pääkirkossa. Virret tänään: Alkuvirsi 13: 1-3, Päivän virsi 318, Uhrivirsi 408: 1- Ehtoollisvirsi 229: 1-, Esirukouksen välilaulu 918, Ylistysvirsi 329: 1,5

Joululounas

Joululounas seurakuntakodilla - perinteisiä jouluherkkuja ja joulun tunnelmaa.