Kirkkokonsertti

Kirkkokonsertti Iglesia Inmaculada Concepción

Porin Laulajien konsertti

Porin Laulajat on Porin vanhin toimiva kuoro. Kuoron ohjelmisto koostuu laaja-alaisesta musiikista aina klassisista teoksista viihteellisiin lauluihin.
Kuoro esittää musiikkia herkästä tulkinnasta menevään gospeliin, eli jokaiselle jotakin.

Torreviejan konsertissa mm:

Säv. ja san. Leonard Cohen HALLELUJAH
Sov. Jonathan Wikeley, solisti Jarkko Kylväjä

Säv. ja san. Juhani Komulainen HERRA, MINUN VALONI   Sanat Ps. 27:n pohjalta,

sekä paljon muuta sekä tunnelmallista ja tuttua, että uutta ja virkistävää.

Konsertin käsiohjelmia voi ostaa etukäteen seurakuntakodilta 10 euroa/kpl tai konsertin alussa kirkon ovelta.

Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse toimintakaudella 13.10.2019 - 13.4.2020.

Espanjan keskustelupiiri

Ryhmässä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista ja ryhmän jäseniä kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.