Naisen Kahvila

Naisen Kahvila Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Tänään Naisten Kahvilassa on alustajana Sinikka Liedes aiheenaan "Ilta on aamua viisaampi - Näin minä haluan." Mukana myös Riitta Huovila.

Kahvia ja teetä makean ja suolaisen kahvileivän kanssa on tarjolla klo 14 asti.

Ohjelma alkaa klo 14 ja päättyy noin klo 15.30. Aluksi on  "Päivän sana" -tuokio, jonka jälkeen on vuorossa alustus ja keskustelua.

Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja

Espanjan keskustelupiiri

Ryhmässä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista ja ryhmän jäseniä kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.