Käsityöpiiri

Käsityöpiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Vetäjinä toimivat piiri pitkäaikaiset jäsenet. Heiltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville osanottajille. Piirissä voidaan ottaa työn alle myös yhteisiä, suurempia töitä.

Espanjan keskustelupiiri

Ryhmässä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista ja ryhmän jäseniä kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.