Syksyn 1. päiväretki

Syksyn 1. päiväretki

Murcia ja Pilar de la Horadada. Retki on varattu täyteen.

Syksyn päiväretki Murcian seudulle: Matkakohde on Finca Rabate (Pilar de la Horadada) ja Murcia. Matkan hinta on 45,- sis. matkan, matkaoppaan ja ruoan. Huom. matkavakuutuksesta jokainen vastaa itse.

Luvassa taas hauska ja mielenkiintoinen päiväretki mukavassa seurassa.

Turistipappi
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke klo 11-14 ja muulloinkin sopimuksen mukaan toimintakaudella 13.10.2019 - 13.4.2020

Espanjan keskustelupiiri

Ryhmässä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista ja ryhmän jäseniä kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.