Espanjan keskustelupiiri

ma 14.10. kello 16.00 - kello 17.00

Espanjan keskustelupiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Ryhmässä keskustellaan espanjaksi ajankohtaisista ja ryhmän jäseniä kiinnostavista asioista. Mukaan voi tulla, jos pystyy ymmärtämään ja puhumaan jonkin verran espanjaa.

Keskustelupiiriin kaivataan lisää osanottajia - tervetuloa mukaan pitämään yllä Espanjan kielitaitoa ilmaiseksi! Ryhmän minimi on kuusi osanottajaa.

Jos olet arka kielitaidostasi, voit tulla aluksi vain kuuntelemaan ja osallistua keskusteluun pikkuhiljaa, kun rohkeus antaa myöten. Maximina on toiminut pitkään espanjanopettajana aikuisille, joten opetus ja keskustelut tapahtuvat ammattilaisen johdolla.

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Kirjoittajapiiri

Kirjoittajapiirissä voit toteuttaa kirjoitushaaveitasi ohjatussa ryhmässä.