Iltakirkko 18. sunnuntai helluntaista

su 13.10. kello 18.00 - kello 19.30

Iltakirkko 18. sunnuntai helluntaista Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Sanan, sävelen ja rukouksen ilta seurakuntakodilla.

Iltakirkko seurakuntakodilla. Tämän sunnuntain aiheena on kristityn vapaus. Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Tilaisuudesta vastaavat Paula ja Viljo Kaikkonen. Tilaisuuden lopussa iltatee / kahvi.

Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Kirjoittajapiiri

Kirjoittajapiirissä voit toteuttaa kirjoitushaaveitasi ohjatussa ryhmässä.