Raamattupiiri

Raamattupiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Raamattupiiriin kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua. Vetäjänä tänään Viljo Kaikkonen. Jatketaan Jobin kirjan tutkimista - tällä kertaa esillä 7. luku.

Raamatun lukeminen yhdessä on mielenkiintoisten löytöjen ja oivallusten tekemistä.

Aikaa on yleensä myös keskustelulle ja rukoukselle. Raamattupiirissä voi olla myös hiljaa ja kuunnella tai sitten aktiivisesti osallistua ja kysellä.

Turistipappi
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke klo 11-14 ja muulloinkin sopimuksen mukaan toimintakaudella 13.10.2019 - 13.4.2020

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Kirjoittajapiiri

Kirjoittajapiirissä voit toteuttaa kirjoitushaaveitasi ohjatussa ryhmässä.