ti 10.9. kello 11.00 - kello 14.00

Kahvila seurakuntakodilla Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Virkistävää kahvia tai teetä hyvässä seurassa seurakunnan kahvilassa! Kahvila ei ole vielä täydessä toiminnassa, mutta tervetuloa piipahtamaan - pannu on kuumana ellei toisin ilmoiteta.

Kahvila on avoinna ma-to klo 11-14. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla - samalla voit asioida seurakunnan toimistolla tai rupatella päivän asioista suomeksi.

to 16.5.2019 klo 0.01 - su 1.9.2019 klo 23.59

Kesätauko

Kesätauko seurakunnan toiminnassa. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan lisätietoja.