Pieni Pyhiinvaellus - hiljaisen viikon kävely

La Matan luonnonpuisto

Vaellus La Matan luonnonpuistossa hiljaisuudessa sekä laulaen. "Onnellisia ne, jotka saavat voimansa sinusta, ne, jotka kaipaavat pyhälle matkalle." Ps. 84:6

Hiljaisuus ja mietiskely sekä itsensä kuunteleminen kävelyn aikana tekevät yhteisestä retkestä rauhallisen tuokion hiljaisen viikon alussa. Lähestymme Pääsiäisen tapahtumia yhdessä Sofia Honkasen kanssa.

Vaellukseen voi varata paikan maksamalla seurakuntakodille 5 euroa diakoniatyön hyväksi. Varauksia otetaan vastaan ma 18.3. alkaen.

Lähtö La Matan luonnonpuiston opastuskeskuksen parkkipaikalta. Mukaan voi ottaa kävelysauvan ja vesipullon. Alussa jaetaan kaikille pyhiinvaellusristit kaulaan laitettaviksi maksulappua vastaan.

Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja

Iltakirkko