Konserttitrilogia, osa II "Maaliskuun meri"

la 30.3. kello 15.00

Konserttitrilogia, osa II Iglesia Inmaculada Concepción

Santeri Rautiainen, akustinen kitara

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan kevään 2019 konserttitrilogian toisessa osassa esiintyy nuori kitaristi Santeri Rautiainen, joka jatko-opiskelee nyt tämän kevään Alicanten yliopiston maisteriohjelmassa Sibelius-akatemian opintojensa jälkeen. 

Santeri Rautiainen on monipuolinen muusikko, joka on opiskellut ja esittänyt kitarallaan hyvin erilaista musiikkia. Tällä kerralla kuulemme englantilaista renesanssimusiikkia, kahta kuuluisaa barokistia, Bachia sekä vain 33-vuotiaana Espanjan sisällissodassa kuolleen espanjalaisen Antonio Josén musiikkia kitaralle. 


Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse toimintakaudella 22.10.2018 - 21.4.2019.

Katso myös

Kahvila seurakuntakodilla

Herkullisia pikkusuolaisia, tuoksuvia pullia ja aromikasta kahvia tai virkistävää teetä hyvässä seurassa seurakunnan kahvilassa!

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Naisten Kahvila

Naisten Kahvilassa tänään Anneli Styf kertoo espanjalaisesta pääsiäisestä.