Yhteiskristillinen Naistenpäivä

Yhteiskristillinen Naistenpäivä

Restaurante Fu, Av de Baleares 36, 03183 Torrevieja

"Iloa ja yhteyttä" - perinteinen Yhteiskristillisen naistoimikunnan järjestämä päivä naisille nyt jo kymmenettä kertaa Torreviejassa.

Naistenpäivää vietetään tänä vuonna ravintola Fu'ssa. Lounaslippuja tilaisuuteen voi ostaa hintaan 15 euroa/kpl Luterilaisesta seurakunnasta, Kotikirkosta ja Majakasta.

Nina Åström on sairastunut eikä voi olla mukana tapahtumassa, mutta tilaisuus pidetään mielenkiintoisin ohjelmamuutoksin! Lämpimästi tervetuloa!

Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja

to 16.5.2019 klo 0.01 - su 1.9.2019 klo 23.59

Kesätauko

Kesätauko seurakunnan toiminnassa. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan lisätietoja.

Taidepiiri

Taidepiirissä voi saada ohjausta pastelli-, akvarelli-, akryyli-, ja öljyväri-maalauksessa.

Taidepiiri