Yhteiskristillinen Naistenpäivä

Yhteiskristillinen Naistenpäivä

Restaurante Fu, Av de Baleares 36, 03183 Torrevieja

"Iloa ja yhteyttä" - perinteinen Yhteiskristillisen naistoimikunnan järjestämä päivä naisille nyt jo kymmenettä kertaa Torreviejassa.

Naistenpäivää vietetään tänä vuonna ravintola Fu'ssa. Lounaslippuja tilaisuuteen voi ostaa hintaan 15 euroa/kpl Luterilaisesta seurakunnasta, Kotikirkosta ja Majakasta.

Nina Åström on sairastunut eikä voi olla mukana tapahtumassa, mutta tilaisuus pidetään mielenkiintoisin ohjelmamuutoksin! Lämpimästi tervetuloa!

Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Naisten Kahvila

Naisten Kahvilassa tänään Anneli Styf kertoo espanjalaisesta pääsiäisestä.