Messu Iglesia Inmaculada Concepción

Suomenkielinen messu Torreviejan katolisessa pääkirkossa. Virret tänään: Alkumusiikki uruilla Josef Rheinberger: Cantilena, alkuvirsi 548, vastausmusiikki Psalmi 25: 6, seurakunnan kertosäe Maailman kautta kuljemme laulain, taivasta kohti matka vie. (virsi 30), päivän virsi 361b: 1 – 2, uhrivirsi 361b: 3 – 5, ehtoollisvirsi 959, ehtoollismusiikkina Timo Nuutinen: Ehtoollislaulu, päätösvirsi 979 ja päätösmusiikki Felix Mendelssohn: Kuule rukoukseni!

Messun jälkeen kirkkokahvit ja herkullisia leivonnaisia seurakuntakodilla.

Turistipappi
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke klo 11-14 ja muulloinkin sopimuksen mukaan toimintakaudella 22.10.2018 - 21.4.2019

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Naisten Kahvila

Naisten Kahvilassa tänään Anneli Styf kertoo espanjalaisesta pääsiäisestä.