Miesten juttutupa

Miesten juttutupa Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Kahvituksen jälkeen esitelmä; tänään alustajana Arto Salokangas aiheenaan "Etiikka ja ilmasto". Keskustelu esitelmän jälkeen.

Miesten juttutuvassa poristaan ajankohtaisista ja yleisesti mielenkiintoisista asioista yleensä asiaan liittyvän alustuksen pohjalta ja kahvikupin ääressä.

Miesten juttutupa voidaan pitää myös muualla kuin seurakuntakodilla: ulkona, uimahallilla, kävelylenkillä jne.

Turistipappi
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke klo 11-14 ja muulloinkin sopimuksen mukaan toimintakaudella 22.10.2018 - 21.4.2019

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Naisten Kahvila

Naisten Kahvilassa tänään Anneli Styf kertoo espanjalaisesta pääsiäisestä.