Lauluryhmä laulamattomat

to 14.3. kello 16.15 - kello 17.30

Lauluryhmä laulamattomat Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Ryhmä heille, jotka eivät mielestään osaa laulaa tai laulavat omalla tavallaan. Jatkamme piilotettujen aarteiden etsintää! Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet laulamattomat joka kerralle!

Laulu on terveellistä ja yhdessä parhaimmillaan myös sisältöä elämään tuovaa. Jos et ole koskaan kokeillut - et koskaan uskaltanut vaikka olisit halunnut - tule mukaan katsomaan mitä saamme aikaan!

Ryhmä jatkaa etsintäänsä hyvin pienin askelin eikä kenenkään tarvitse laulaa yksin. Tule joukkoomme: josko vaikka saisit laulamisesta kipinän ja iloa elämääsi!

Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse toimintakaudella 22.10.2018 - 21.4.2019.

to 16.5.2019 klo 0.01 - su 1.9.2019 klo 23.59

Kesätauko

Kesätauko seurakunnan toiminnassa. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan lisätietoja.

Taidepiiri

Taidepiirissä voi saada ohjausta pastelli-, akvarelli-, akryyli-, ja öljyväri-maalauksessa.

Taidepiiri