Kirkkokuoron harjoitukset

ke 13.2. kello 14.00 - kello 16.00

Kirkkokuoron harjoitukset Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Kirkkokuoro on sekakuoro, johon otetaan jatkuvasti uusia laulajia. Harjoitukset joka keskiviikko seurakuntakodilla.

Voit tulla mukaan, vaikka viipyisit Costa Blancalla lyhyemmänkin ajan: messujen musiikki valmistellaan aina tapahtuma kerrallaan.

Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse toimintakaudella 22.10.2018 - 21.4.2019.

Raamattupiiri

Raamattupiiriin kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua. Vetäjänä tänään Peter Kankkonen ; aiheenaan Korkea veisu.

Taidepiiri

Taidepiirissä voi saada ohjausta pastelli-, akvarelli-, akryyli-, ja öljyväri-maalauksessa.