Lauluryhmä laulamattomat

to 10.1. kello 16.15 - kello 17.30

Lauluryhmä laulamattomat Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Ryhmä heille, jotka eivät mielestään osaa laulaa tai laulavat omalla tavallaan. Jatkamme piilotettujen aarteiden etsintää! Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet laulamattomat joka kerralle!

Laulu on terveellistä ja yhdessä parhaimmillaan myös sisältöä elämään tuovaa. Jos et ole koskaan kokeillut - et koskaan uskaltanut vaikka olisit halunnut - tule mukaan katsomaan mitä saamme aikaan!

Ryhmä jatkaa etsintäänsä hyvin pienin askelin eikä kenenkään tarvitse laulaa yksin. Tule joukkoomme: josko vaikka saisit laulamisesta kipinän ja iloa elämääsi!

Turistikanttori
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistikanttori on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin keskiviikkoisin klo 12 -14 ja muina aikoina puhelimitse toimintakaudella 22.10.2018 - 21.4.2019.

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä valitsemallasi tavalla. Piiriläisten valmistamia käsitöitä on myytävänä seurakuntakodilla aina piirin kokoontumisaikana.

Naisten Kahvila

Naisten Kahvilassa tänään Anneli Styf kertoo espanjalaisesta pääsiäisestä.