ma 10.12. kello 10.00 - kello 14.00

Kahvila seurakuntakodilla Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Kahvila on avoinna ma-to klo 10-14. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla - samalla voit asioida seurakunnan toimistolla tai rupatella päivän asioista suomeksi.

Raamattupiiri

Raamattupiiriin kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua. Vetäjänä tänään Peter Kankkonen ; aiheenaan Korkea veisu.

Taidepiiri

Taidepiirissä voi saada ohjausta pastelli-, akvarelli-, akryyli-, ja öljyväri-maalauksessa.