Myyjäiset ja arpajaiset

ti 4.12. kello 10.00 - kello 14.00

Myyjäiset ja arpajaiset Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Käsityöpiirin myyjäiset ja arpajaisten arvonta seurakuntakodilla. Tule hakemaan herkkuja ja mukavia lahjoja adventinaikaan tai jouluksi!

Myyjäiset seurakuntakodilla klo 10 - 14. Arpajaisten arvonta ja voittojen jako klo 13. Arpanumeroita ostettavissa seurakuntakodilla arkisin klo 10 - 14 sekä eri harrastepiirien toiminta aikana. Arpanumeron hinta 1 euro / numero.

Voittoina mm.  virkattu "torkkupeite", villasukkia, askelmittari, Vortex taskulamppu, nahkavyö, monitoimi-taskuveitsi ym. mukavaa vaikka Joulupukin konttiin!

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.