ma 12.11. kello 10.00 - kello 14.00

Kahvila seurakuntakodilla Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Maanantaina jälleen saatavana rapsakoita, aitoon karjalaiseen tyyliin tehtyjä karjalanpiirakoita ja "mini"-lihapiirakoita (uutuus!) Muitakin herkullisia pikkusuolaisia, tuoksuvia pullia ja aromikasta kahvia tai virkistävää teetä hyvässä seurassa tarjolla!

Kahvila on avoinna ma-to klo 10-14. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla - samalla voit asioida seurakunnan toimistolla tai rupatella päivän asioista suomeksi.

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.