Käsityöpiiri

Käsityöpiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Käsityöpiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä esim. neulomalla ja virkkaamalla. Piirin aktiivisilta jäseniltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville käsitöistä kiinnostuneille. Ryhmä voi valita myös yhteisen mallin tai projektin. Tuotteita on myynnissä ryhmän kokoontumisaikana kahvilassa seurakunnan työn tukemiseksi.

Käsityöpiirin valmistamia tuotteita voidaan myydä seurakunnan myyjäisissä seurakunnan toiminnan rahoittamiseksi. Tervetuloa mukaan iloiseen ryhmään, joka kokoontuu kahvilan aukioloaikana.