Viikkolounas Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Maittava kotiruokalounas seurakuntakodilla keskiviikkoisin. Menu tänään: Torreviejan kalakeitto - leipä, levite, juusto - vesi, viini - kahvi ja jäätelö. Hinta 7 euroa.

Seurakuntakodilla on saatavana keskiviikkoisin klo 11.30-13.30  kevyt lounas hintaan 6-7 euroa; sis. lämmin ruoka, leipä ja levite, juomat ja jälkiruoka tai kahvi.

Viikkolounas

Maittava kotiruokalounas seurakuntakodilla keskiviikkoisin. Menu: Uunilohi, perunamuusi, vihannessalaatti, leipä ja levite, ruokajuomat ja kahvi.

Viikkolounas

Maittava kotiruokalounas seurakuntakodilla keskiviikkoisin. Menu: Kana-vihannespata, leipä ja levite, ruokajuomat ja kahvi.

Viikkolounas

Maittava kotiruokalounas seurakuntakodilla keskiviikkoisin. Menu: Lohikeitto, leipä ja levite, ruokajuomat, kaakaovanukas tai kahvi.