Joululounas - LOPPUUNMYYTY!

su 10.12. kello 14.00 - kello 16.00

Joululounas - LOPPUUNMYYTY! Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Joululounaan menu: Lohikääryle, silli, täytetty kananmuna, rosolli, peruna - Joulukinkku, herneet, lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikko - Luumukiisseli - Kahvi ja joulutorttu + pipari - Leipä, levite - Puna- ja valkoviini, vesi. Hinta 20 € - lippuja seurakuntakodilta.

Herkulliset kuukausilounaat tarjoillaan seurakuntakodilla kerran kuussa sunnuntaisin.