Miesten juttutupa

Miesten juttutupa Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Miesten juttutuvassa poristaan ajankohtaisista ja yleisesti mielenkiintoisista asioista yleensä asiaan liittyvän alustuksen pohjalta ja kahvikupin ääressä.

Miesten juttutupa voidaan pitää myös muualla kuin seurakuntakodilla: ulkona, uimahallilla, kävelylenkillä jne.

Turistipappi
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Turistipappi on tavattavissa seurakunnan toimistolla varmimmin ke ja to klo 10-14 ja muulloinkin sopimuksen mukaan toimintakaudella 3.10.2017-2.4.2018.