Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Neulomapiirin adventtimyyjäisissä mm. leivonnaisia, käsitöitä sekä arpajaiset. Ihania löytöjä jouluksi ja joulunodotukseen! Paljon käsitöitä ja syötävää: karjalanpiirakoita, lohi-, tonnikala- ja lihapiirakkaa, erilaisia kakkuja, tuoretta pullaa ja munkkeja, konjakkisinappia, paholaisenhilloa, sinappista kurkkurelishiä ym. Arpajaisissa hyvät palkinnot ja lisäksi huutokaupataan iso suolakivilamppu, sekä suomalaisen taiteilijan tekemä kudontataulu.

Adventtimyyjäiset seurakuntakodilla alkaen klo 11.00. Arpajaisvoittojen arvonta klo 13.30, johon saakka arpoja voi ostaa seurakuntakodilta.