Kevään 2020 toiminnasta perutuissa tapahtumissa seurakuntalaisille aiheutuneet kustannukset korvataan seuraavasti:

1. Tabarcan matkasta 31.3.2020  maksettu hinta palautetaan seurakunnan toimistolla myöhemmin ilmoitettavana aikana ulkonaliikkumiskiellon päätyttyä.

2. Kahvikakkukonsertin liput lunastetaan takaisin seurakunnan toimistolla myöhemmin ilmoitettavana aikana ulkonaliikkumiskiellon päätyttyä.

3. Kevätmyyjäisten arvat lunastetaan takaisin arpalipuketta vastaan seurakunnan toimistolla myöhemmin ilmoitettavana aikana ulkonaliikkumiskiellon päätyttyä.

4. Kirkkokuoron karonkan maksut avecien osalta palautetaan seurakunnan toimistolla myöhemmin ilmoitettavana aikana ulkonaliikkumiskiellon päätyttyä.

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntaneuvosto 14.3.2020 klo 19.15