Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta 30 vuotta 2018

30-vuotisjuhlamessu ja -lounas 24.11.2018

Seurakunnan 30-vuotisjuhlamessu on lauantaina 24. marraskuuta 2018 klo 12-13 Inmaculada-kirkossa. Messun jälkeen on ohjelmallinen juhlalounas klo 14.30-17.00 Restaurante Fu -ravintolassa (ent. Los Arcos) os. Avenida Baleares 36 Los Angeles -alueella.

Pääsylippuja á 30,-/hlö voi varata srk-kodista jo nyt keväällä ja syyskauden alettua 15.11.2018  saakka. Juhlasaliin mahtuu pääosin 4-8 hengen pöytiin 200 henkeä. Pääsylippu sisältää tervetulojuoman, alku-, pää- ja jälkiruuan juomineen sekä kakkukahvit ja monipuolisen ohjelman. Lippua ostettaessa pyydetään ilmoittamaan pääruokavaihtoehto kala tai broileri. Kaikki ruuat ovat gluteenittomia.

Tilaisuudessa jaetaan ansiomerkit pitkään vapaaehtoistyötä tehneille seurakuntalaisille ja tunnustukset yhteistyökumppaneille.

Juhlan yhteydessä on saatavissa syksyllä ilmestyvä seurakunnan 120-sivuinen juhlakirja ”Armoa auringossa”.  Varaa ajoissa lippu arvokkaaseen juhlaan itsellesi ja ystävillesi!

Voit myös onnitella seurakuntaa

Yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus onnitella seurakuntaamme omalla nimellään tai puolison kanssa yhdessä syksyllä ilmestyvässä 30-vuotisjuhlakirjassa maksamalla 10 euroaseurakuntakotiin taloudenhoitajalle ti-ke klo 11-14. Nimi julkaistaan rivi-ilmoituksena yhteisellä ONNITTELEMME 30-VUOTIASTA SEURAKUNTAA -pastalla.

Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa julkaisussa palveluistaan eri kokoisin ilmoituksin. Tiedustelut puh. 665 102 660 tai voittoakseli@gmail.com.

Torreviejan katolinen pääkirkko