Uutisia

• Yhteiskristillinen Naistenpäivä Torreviejassa

24.3.2019 17.43

Kolmen seurakunnan aktiivisten naisten järjestämä Yhteiskristillinen Naistenpäivä täytti tänä vuonna 10 vuotta. Tilaisuus järjestettiin 16.3.2019 teemalla "Iloa ja yhteyttä".

• Seurakunnan taidepiirin näyttelyssä 39 maalausta

11.3.2019 21.44

Lähes 20-vuotisperinteinen ev.lut. seurakunnan taidepiiri avasi kevätnäyttelynsä Torreviejassa tänään. Seurakuntakodissa on nähtävillä kahden viikon aikana 39 eri tyylistä maalausta, joiden aiheet vaihtelevat Suomen ja Espanjan tyypillisistä maisemista mielenkiintoisiin asetelmiin.

Peter-pappi ja Marjatta Mettovaara nostivat maljaa yhdessä taiteilijain ja yleisön kanssa.

• Miehet taas asialla

24.2.2019 23.35

Jokavuotinen seurakunnan perinne vain miesten valmistamasta ja tarjoilemasta kuukausilounaasta oli taas yhtä juhlaa Torreviejassa tänään.

• Pekka Simojoki ja EtCetera-kuoro hurmasivat gospelilla Torreviejassa

17.2.2019 23.58

Tasokkaat musiikkitarjonnat Suomesta saivat jälleen yleisön liikkeelle Torreviejassa, kun gospelmuusikko Pekka Simojoki EtCetera-kuoroineen hurmasi Virgen del Carmenissa tänään.

• Ennakkoäänestys käyttöön Costa Blancalla syksyn seurakuntaneuvoston vaalissa

16.2.2019 16.31

Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan kevätkokous päätti tänään, että tulevissa seurakuntaneuvoston vaaleissa tarjotaan äänestäjille mahdollisuus ennakkoäänestykseen. Tätä koskeva toimintasäännön muutos hyväksyttiin kevätkokouksessa yksimielisesti.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Eila Pekkala ja sihteeriksi turistipappi Peter Kankkonen.

• Turronia ja tippukiviä - seurakunnan päiväretki Jijonaan ja Busot'iin

8.2.2019 19.44

Täysi bussilastillinen, tarkemmin sanottuna 59 iloista ja tyytyväistä matkalaista, nautti tänään seurakunnan vuoden ensimmäisestä päiväretkestä kauniissa säässä.

• Kirkon ulkosuomalaistyön johtajat vierailevat Costa Blancalla

5.2.2019 09.22

Espanjan turistityöntekijät kokoontuvat tällä viikolla Torreviejassa. Joka toinen vuosi pidettävään kokoukseen on Suomesta saapunut ulkosuomalaistyön johtaja, rovasti Mauri Vihko ja turistityön koordinaattori, TL Bror Träskbacka. Kolmipäiväiseen tapaamiseen osallistuvat turistityöntekijät Teneriffalta, Gran Canarialta, Aurinkorannikolta ja Costa Blancalta.

• Ekumeeninen rukoushetki Inmaculada-kirkossa 20.1.2019

21.1.2019 21.21

Viime sunnuntaina vietettiin ekumeeninen rukousjumalanpalvelus Torreviejan Iglesia Inmaculada Concepción -kirkossa. Siinä oli mukana myös lauluryhmä Costa Blancan ev.lut. seurakunnasta turistikanttori Satu Rannan johdolla. Turistipappi Peter Kankkonen piti puheen kristittyjen ykseyden puolesta, jonka hän lopetti toteamalla: ”Mitä lähempänä olemme Kristusta, sitä lähempänä olemme toinen toistamme”.

• Kevään konserttitrilogian avaus Torreviejassa

20.1.2019 11.27

Kirkon päälaivallinen, runsaat 150 kuulijaa, osallistui eilen Costa Blancan suomalaisen ev. lut. seurakunnan järjestämän konserttisarjan avaukseen Torreviejan pääkirkossa. Viehkeän viulukattauksen tarjoilivat viulistit Arja Yurtseven (oik.) ja Maarit Ranta sekä turistikanttorimme Satu Ranta uruilla ja pianollla.

• Seurakunnan joulun tilaisuudet keräsivät suomalaiset yhteen Costa Blancalla

26.12.2018 17.49

Jouluna saimme kokoontua yhteen kuuntelemaan joulun sanomaa niin laulaen kuin myös joulukirkossa joulun evankeliumina.

Tänäkin vuonna laulettiin Torreviejassa kauneimpia joululauluja kaksi eri kertaa: La Matan kirkossa sekä katolisessa pääkirkossa Iglesia Inmaculada Concepción.

Jouluaattona hiljennyttiin joulukirkossa päivällä ja illalla vietettiin aattoiltaa yhdessä seurakuntakodilla nauttien joulupuurosta sekä hyvästä ohjelmasta.