Uutisia

• Lomalaiset löysivät seurakunnan

14.5.2019 19.30

Kevätkauden viimeiset tilaisuudet, Iltakirkot seurakuntakodilla, kokosivat parikymmentä henkeä joka sunnuntai-ilta huhtikuun lopussa ja toukokuun alussa. Liikkeellä oli myös useita lomalaisia, jotka olivat tutustumassa kaupunkiin sillä mielellä, että voisivat tulla pidemmäksi aikaa syksyllä. Myös seurakunnan toiminta ja vapaaehtoistyö kiinnosti.

Äitienpäivän iltana paikalla oli monta lomalaista, niin naisia kuin miehiäkin.

• Naisten Kahvilasta skype-yhteys Kyprokselle

24.4.2019 12.17

Kauden viimeiseen Naisten Kahvila -tilaisuuteen luterilaiselle seurakuntakodille kokoontui tiistaina 23.4. parikymmentä naista kuulemaan Eeva Laapaksen alustusta maahanmuuttaja- ja lähetystyöstä. Kokoontumiseen sisältyi erikoinen puolituntinen: skype-yhteys Kyproksella toimivaan lähetystyöntekijään.

• Sisukkaat suomalaiset saapuivat sateisessa säässä!

21.4.2019 19.59

Pääsiäisen musiikkimessu kokosi viime päivien säähän nähden runsaan joukon suomalaisia iloitsemaan pääsiäisen sanomasta sekä toivottamaan turistityöntekijöillemme turvallista kotimatkaa.

• Pieni Pyhiinvaellus

19.4.2019 12.28

Joukko Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan jäseniä teki 16.4. pienen pyhiinvaelluksen La Matan luonnonpuistossa. Pääsiäisen tapahtumia lähestyttiin hiljaisuudessa vaeltamalla ja laulamalla. Hiljaisuus ja mietiskely sekä itsensä kuunteleminen kävelyn aikana tekivät yhteisestä retkestä rauhallisen tuokion hiljaisen viikon alussa.

• Urkukonsertti kaksilla uruilla Iglesia Inmaculada Concepción'issa Palmusunnuntain aattona

13.4.2019 11.12

Tänään saimme nauttia kaksin verroin director musices Satu Rannan urkukonsertissa, kun hän soitti monipuolisen ja kansainvälisen  konserttiohjelman kaksilla uruilla. Konsertin erikoisuutena oli mahdollisuus kuulla Iglesia Inmaculada Concepción -kirkon keskeneräiseksi jäänyttä kaunista urkua.

• Aurinkoiset kevätmyyjäiset seurakuntakodilla

9.4.2019 20.31

Tänään tulvivat kevät ja pääsiäinen ovista ja ikkunoista seurakuntakotiimme ja  kävijät löysivät niin herkut kuin koristeetkin juhlapyhien viettoon, omiin herkkuhetkiin ja ystäville viemisiksi sekä ihania käsitöitä valmiiksi seuraavan talven kylmän torjuntaan ja arjen avuksi tai koristukseksi.

Myyjäispäivän tehotiimi; vas. Elsi, Anneli, Elli, Sanna, Irene, Eeva-Liisa ja Kari.

• Kahvikakkukonsertti oli todellinen menestys

2.4.2019 22.12

Tänään Costa Blancan suomalaisen ev.lut. seurakunnan vapaaehtoisten voimin toteutettu kahvikakkukonsertti keräsi seurakuntakodille väkeä niin paljon kuin mahdollista. Muutamat joutuivat valitettavasti jopa kääntymään ovelta, koska tilaisuus oli aivan loppuunmyyty, mutta näitä konsertteja tullaan järjestämään lisää ensi syyskaudella lupaa turistikanttorimme Satu Ranta.

Esiintyjät kiittävät - vas. Viljo Kaikkonen, Seppo Hietala, Satu Ranta, Pirjo Mattsson ja Satu Mäkitalo

• Santeri Rautiainen hurmasi herkällä soitollaan - akustisen kitaran konsertti Torreviejassa

30.3.2019 19.49

Kevään konserttitrilogian osa II "Maaliskuun meri" keräsi tänään kitarakonserttiin kirkkosalin täydeltä kuulijoita. Nuori akustisen kitaran taituri Santeri Rautiainen piti yleisöä herpaantumattomasti otteessaan läpi koko onnistuneen konserttikokonaisuuden.

• Semana santa kiinnostaa - Anneli Styfin alustus keräsi paljon kuulijoita

28.3.2019 23.31

Luterilaisen seurakunnan Naisten Kahvilassa oli maaliskuun viimeisenä tiistaina aiheena espanjalaisten pääsiäinen. Alustajana toimi Anneli Styf. Aihe näytti kiinnostavan monia, sillä paikalla oli yli kaksikymmentä naista, joista useat ensimmäistä kertaa näissä tilaisuuksissa.

• Seurakuntaneuvoston vaalit marraskuussa

28.3.2019 12.58

Seurakuntaneuvosto Costa Blancan suomalaiseen ev.lut. seurakuntaan kaudelle 2020-2022 valitaan messun jälkeen lauantaina 30. marraskuuta 2019. Ennakkoäänestys on seurakuntakodissa 25.-29.11.2019. Neuvostoon valitaan kuusi varsinaista ja kaksi varajäsentä.

Seurakuntaneuvosto vv. 2017-2019