Viikottaista toimintaa
Viikoittaista toimintaa

Seurakuntamme harrastus- ja toimintapiirit

Costa Blancan suomalainen ev.lut.seurakunta tarjoaa jäsenilleen monipuolista ja virkistävää harrastustoimintaa viikon jokaisena päivänä. Vasemmalta löydät nyt toiminnassa olevat ryhmät ja toimintapiirit.

Mikäli haluaisit aloittaa jonkin uuden harrastuksen, ota rohkeasti yhteyttä! Uusia harrastus- ja toimintapiirejä voidaan aloittaa, jos löytyy halukkaita osanottajia ja toiminnalle vetäjä.

Ryhmämatkat

Seurakuntamme järjestää toimintakauden aikana useampipäiväisen matkan sekä syys- että kevätkaudella. Lisäksi tehdään päiväretki sekä syys- että kevätkaudella.

Kevään 2018 useamman päivän retki tehdään 19.-22.3.2018 Mallorcalle. Ilmoittautuminen käynnissä.

Matkaohjelma

Maanantai 19.03.2018   Tulopäivä

Lähtö tilausbussilla Torreviejasta kohti Alicanten lentokenttää.

Saapuminen Palma de Mallorcalle lentäen n klo 18.55. Ryhmää on vastassa suomenkielinen paikallisopas.

Tilausbussikuljetus lentokentältä hotellille. Tervetuliaisillallinen hotellissa (ilman opasta).

Tiistai 20.03.2018   Palma City Tour

Aamiainen hotellissa.

Aloitamme päivän Palman kaupunkikierroksella, jonka toteutamme osittain bussilla ja osittain kävellen. Mallorcan pääkaupungin Palma de Mallorcan vetonaula on vanha kaupunki ja sen kupeessa sijaitseva jättimäinen hiekanvärinen Palman katedraali, joka tunnetaan saaren katalaanin murteella nimellä La Seu. La Seu on yksi maailman suurimmista katolisista katedraaleista.

Kaupunkikierroksen aikana näemme myös mm. 1200-luvulta peräisin olevan Almudainan palatsin ja 1300-luvulta peräsiin olevan pyöreämuotoisen Bellverin linnan, joka on rakennettu Palma de Mallorcan lähellä olevan 112 m korkean kukkulan päälle. Linnasta avautuvat upeat näkymät Palma de Mallorcan satama-alueen ylle sekä ympäröivään luontoon. HUOM! Kohteet nähdään ulkoapäin, paitsi katedraali. Vapaata aikaa tutustua kaupunkiin.

Retken aikana vapaata aikaa omakustanteiseen lounaaseen.

Yhteinen illallinen hotellissa (ilman opasta).

Keskiviikko 21.03.2018  Päiväretki Porto Cristoon ja Drachin luoliin

Aamiainen hotellissa.

Drachin luolat on esihistoriallinen tippukiviluolasto Mallorcan itärannikolla Porto Cristossa lähellä itärannikon rantalomakohteita. Drachin luolien sisällä on upea Martel-niminen maanalainen järvi, joka on yksi maailman suurimmista maanalaisista järvistä. Luolaston kauneutta pidetään poikkeuksellisen kauniina tippukiviä valaisevan värikkään valaistuksen ansiosta.

Maanalaisella järvellä järjestetään päivittäin klassisenmusiikin konsertteja. Konsertin jälkeen tutustumme Porto Cristoon oppaan johdolla. Matkalla Porto Cristoon mahdollisuus pysähtyä Majorica helmien tehtaalla.

Retkipäivän aikana mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen.

Illalla kokoonnumme yhteiselle läksiäisillalliselle hotelliin (ilman opasta).

Torstai 22.03.2018   Kotimatka

Aamiainen hotellissa.

Kuljetus lentokentälle ja paluulento Alicanteen, josta tilauskuljetus takaisin Torreviejaan.

Toledo 2012                               Valencia 2014                             Madrid 2016                               Bilbao 2017

___________________________________________________________________________________________________________________________

Invitación al Círculo de Conversación en español

Se requiere a los participantes un mínimo dominio del idioma para conversar únicamente en español. Nuestras reuniones en la parroquia serán los lunes  a las 16 horas. La primera será el 30 de octubre, cuando planearemos conjuntamente los contenidos del curso.

!Bienvenidos!

Maximina y Esa