Kirkkokuoron harjoitus

ke 18.4. kello 14.00 - kello 16.00

Kirkkokuoron harjoitus Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Kirkkokuoron harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 14 alkaen. Mukaan toivotaan jatkuvasti uusia laulajia - tule rohkeasti mukaan, vaikka viettäisit Torreviejassa lyhyemmänkin ajan!

Kirkkokuoron harjoitus

Kirkkokuoro on sekakuoro, joka avustaa messuissa, jumalanpalveluksissa ja suomalaisten yhteisissä tilaisuuksissa. Tänään harjoitusten vetäjänä Jukka Hovila. HUOMIO!! HARJOITUKSET ALKAVAT VASTA KLO 15.

Raamattupiiri

Raamattupiirissä tutkitaan toimintakaudella 2017 - 2018 Raamatun henkilöitä. Tänään alustaa Viljo Kaikkonen aiheenaan "Jeesus, syntisten ystävä".