ti 17.4. kello 11.00 - kello 14.00

Kahvila seurakuntakodilla Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Kahvila on avoinna ma-to klo 11-14. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla - samalla voit asioida seurakunnan toimistolla tai rupatella päivän asioista suomeksi.

Kirkkokuoron harjoitus

Kirkkokuoro on sekakuoro, joka avustaa messuissa, jumalanpalveluksissa ja suomalaisten yhteisissä tilaisuuksissa. Tänään harjoitusten vetäjänä Jukka Hovila. HUOMIO!! HARJOITUKSET ALKAVAT VASTA KLO 15.

Raamattupiiri

Raamattupiirissä tutkitaan toimintakaudella 2017 - 2018 Raamatun henkilöitä. Tänään alustaa Viljo Kaikkonen aiheenaan "Jeesus, syntisten ystävä".