Matka Mallorcalle

ma 19.3. kello 11.00 - to 22.3.

Matka Mallorcalle

Koe Mallorcan kukkiva kevät 19.-22.3.2018! Matka tehdään lentäen kumpaankin suuntaan, majoitus Palman kaupungin viehättävässä keskustassa 3-tähden hotellissa Araxa. Ohjelmassa mm. päiväretki Porto Cristoon ja Drachin luoliin. Luolissa sijaitsee upea Martel-niminen maanalainen järvi, joka on yksi maailman suurimmista maanalaisista järvistä. Meillä on tilaisuus osallistua järvellä järjestettävään klassiseen konserttiin luolassa. Matkaoppaanamme on Erkki Gerovoi, jonka asiantuntemus Iberian niemimaasta on vertaansa vailla. Matkan hinta 485 € / hlö / 2 hengen huoneessa.

Hinta sisältää:

• Edestakaiset lennot Alicante-Palma-Alicante (lentojen osuus hinnasta 115 euroa).
  • Kuljetukset ohjelman mukaan (Torrevieja-Alicante-Torrevieja + Mallorcan kuljetukset)
  • Suomalaisen oppaan palvelut ohjelman mukaan
  • Majoitus 3* hotellissa (http://www.hotelaraxa.com/)
  • Aamiaiset (3) ja illalliset (3) (illallisiin sisältyy ruokajuomana vesi ja viini)
  • Ohjelman mukaiset pääsyliput
  • Verot

Ilmoittautumiset seurakunnan toimistolle taloudenhoitaja Terttu Uutelalle puh: 965 70 84 75 tai sähköpostilla toimisto.srkcb@gmail.com.  Matkalle mahtuu 40 henkeä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan etumaksu 100 euroa, minkä jälkeen varaus on voimassa.

Lisätietoja matkasta

Terttu Uutela
Taloudenhoitaja
Calle Maldonado 2-1
ES 03181 Torrevieja (Alc)

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.

Neulomapiiri

Neulomapiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä esim. neulomalla ja virkkaamalla. Piirin aktiivisilta jäseniltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville neulojille. Ryhmä voi valita myös yhteisen mallin tai projektin.