Naisten Kahvila

Naisten Kahvila Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Naisten Kahvilan kevätkausi alkaa tänään. Alustajana on Paula Kaikkonen aiheenaan "Israelin kansan äitejä". Paula Kaikkonen kertoo, Raamatun pohjalta, Israelin kansan esiäideistä ja naisista, joiden valinnoilla on ollut merkittävä vaikutus kansan historiaan.

Kahvia ja teetä makean ja suolaisen kahvileivän kanssa on tarjolla klo 14 asti.

Ohjelma alkaa klo 14 ja päättyy noin klo 15.30. Aluksi on  "Päivän sana" -tuokio, jonka jälkeen on vuorossa alustus ja keskustelua.

Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja