Viikkolounas

Viikkolounas Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Maittava kotiruokalounas seurakuntakodilla keskiviikkoisin. Menu tänään: Borssikeitto, myös lihaton vaihtoehto - leipä, levite - vesi, viini - pannukakku ja kahvi, 7€

Seurakuntakodilla on saatavana keskiviikkoisin klo 11.30-13.30  kevyt lounas hintaan 7 euroa; sis. lämmin ruoka, leipä ja levite, juomat ja jälkiruoka tai kahvi.

Viikkolounas

Maittava kotiruokalounas seurakuntakodilla keskiviikkoisin. Tänään tarjolla joulupuuroa! Menu: Riisipuuro (mantelin löytäjät palkitaan) - sekahedelmäsoppa, - maito, sokeri, kaneli - leipä, levite - vesi, viini - kahvi ja joulutorttu. Hinta 7 €