Neulomapiiri

Neulomapiiri Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Neulomapiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä esim. neulomalla ja virkkaamalla. Piirin aktiivisilta jäseniltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville neulojille. Ryhmä voi valita myös yhteisen mallin tai projektin.

Neulomapiirin valmistamia tuotteita voidaan myydä seurakunnan myyjäisissä seurakunnan toiminnan rahoittamiseksi. Tervetuloa mukaan iloiseen ryhmään, joka kokoontuu kahvilan aukioloaikana.

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.

Neulomapiiri